Ongeraffineerd –
Josien van Puttten

Praktijk voor ademwerk en coaching
1 op 1, groepswerk en trainingen.

Of zij die daar graag mee willen beginnen.

Ik ben een sporter. Ha, nog steeds vind ik het heel grappig om dit (nadat ik jaren letterlijk heb rondgestrompeld met bekkenpijn) te zeggen. Maar uiteindelijk was sporten mijn ‘first way out of that shit’.

Sport is inmiddels een zodanig groot onderdeel van mijn leven dat ik zelf 4 a 5 keer per week train (krachtsport, braziliaanse Jiu-Jitsu) en ook mensen begeleid in mijn eigen praktijkruimte. Ik ben opgeleid Personal trainer bij NASM en gespecialiseerd in pre- & postnataal trainen (Sterkher).

In combinatie met ademwerk is beweging één van de prachtige tools die ik je kan bieden om goed voor jezelf te gaan zorgen. Leren voelen wat jouw mogelijkheden zijn, ervaren wat kracht is en ontdekken dat jij tot veel meer in staat bent dan je denkt.

Wil je beginnen met sporten of wil je dat ik een keer met je meekijk naar je technieken, ademhaling of merk je dat sporten voor jou meer doorslaat van een gezonde leefstijl naar een minder gezonde situatie waarin je van jezelf MOET en je traint vanuit afwijzing naar jezelf/je lijf?

Personal training (of een kickstart) met een holistische inslag, vanuit liefde voor jezelf. Neem contact met met op via 06 12 456 436 of ongeraffineerd@gmail.com