Ongeraffineerd –
Josien van Puttten

Praktijk voor ademwerk en coaching
1 op 1, groepswerk en trainingen.

Ademwerk is echt magisch! Daarnaast ben ik een enorme verbinder en hou van groepen. Naast 1:1 word ik intens gelukkig van het doen van ademcirkels en workshops. Van een ijsbadworkshop waarin je je eigen autonome zenuwstelsel leert beïnvloeden door middel van ademwerk en koudetraining, tot een driewekelijkse ademsessie bij De Yogawereld in het centrum van Alkmaar.

Maandelijkse ademcirkel
Maak kennis met ademwerk, wat het voor jou kan doen en betekenen.  Of kom langs voor je maandelijkse ‘onderhoud’: een moment van ontladen, helen en bezinning. In verbinding met jezelf en anderen adem je je naar meer ruimte, vrijheid en heling. Zijn met wat is en wat zich aandient.

In deze sessie ga je door middel van embodiment en verschillende ademtechnieken op ontdekkingstocht in jezelf. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel. 

Samen ademen is supergaaf en intiem in een kleine groep van maximaal 12 personen. Binnenkomen als totale vreemden van elkaar en de ruimte verlaten in openheid en verbinding. LOVE THAT!


Methode
Ik ben breed geschoold in ademtechnieken, vandaar dat ik niet één methode gebruik maar kijk wat passend is bij de groep, het groepsproces en bij jou persoonlijk. Door middel van ademwerk kun je naar diepere lagen in jezelf afdalen, blokkades opheffen en emoties ervaren.

Feminine Archetypes
Dit jaar duiken we elke maand in één van de zeven feminine Archetypes van de vrouw in een magisch mooie vrouwencirkel met oefeningen, embodiment en sharings.

Agenda
Bekijk de agenda op Hipsy: Ongeraffineerd ticketshop.

1 op 1
Werk je liever in een 1 op 1 setting of is er meer waar je mee aan de slag wilt op fysiek, emotioneel of mentaal niveau? Kijk dan eens naar de optie voor een 1:1 traject.