Ongeraffineerd –
Josien van Puttten

Praktijk voor ademwerk en coaching
1 op 1, groepswerk en trainingen.

Half jaar traject ‘Veerkracht’

Vol energie, in verbinding met jezelf en je naasten. Een lijf met kracht, een ontspannen hoofd en een vervuld hart. Je eigen koers varen en kunnen omgaan met wat het leven je brengt. De mooie, maar ook de moeilijke dingen. Leven, niet alleen bestaan. Klinkt goed he?

Misschien denk je wel: had ik dat maar. Maar ervaar je het op dit moment niet. Bijvoorbeeld omdat je hoofd vast loopt, of je lijf. Of je voelt je een beetje of heel erg ‘mwah’ zonder dat je daarbij de vinger kunt leggen op de oorzaak. Jouw zenuwstelsel geeft signalen af: er is iets aan de hand! Met de grote uitnodiging aan jou: leer te herstellen en bouw meer veerkracht op!

En dan wordt het interessant: hier ligt jouw groei, je ontwikkeling, de ontmoeting met jezelf.

Know thyself
Wat doe je, wat voel je, wat neem je tot je? Wat vraagt in jou om aandacht? Er ligt zoveel informatie voor het oprapen. In je lijf, je ademhaling, je bewegingsvrijheid, je emoties, je gedachten en overtuigingen. Jezelf tegenkomen, aankijken, ervaren met heel je lijf en hart. vol erin! Het maakt je leven kleurrijk, interessant, levend en leerzaam.

En dat hoef je niet alleen te doen. Tijdens de intake kijken we: waar liggen jouw behoeften, waar loop je op dit moment tegen aan? In een half jaar gaan wij vervolgens een samenwerking aan om jou de handvatten te geven.

Half jaar – een investering in de rest van je leven
In dit 1 op 1 traject gaan wij zes maanden samen aan de slag. We gaan de diepte in: je krijgt coaching, oefeningen en ademsessies en opdrachten. Mijn aanpak is coaching met een holistische visie, ondersteund met bijvoorbeeld systemisch werk, ademwerk, lichaamswerk, zenuwstelsel mapping en koudetrainingIn dit half jaar verzamel jij handvatten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Zo kun je altijd jouw opgedane kennis en tools in zetten.

Het effect is groter dan dat half jaar; je investeert in jouw levenslust en -energie. Je hebt jezelf altijd bij je, belangrijk dus om in jezelf te investeren!

In de praktijk
Een half jaar lang gaan we een samenwerking aan. Daarin hebben we zeven sessies (één op één) van anderhalf a twee uur in mijn praktijkruimte in Alkmaar. Tussen de live sessies door hebben we online contact en ga jij in je dagelijks leven aan de slag met inzichten en opdrachten.

Wat ik van je vraag is je tijd en energie. Vertrouw daarin je eigen kunnen en het proces. De financiële investering in het traject ‘Veerkracht’ is 1250,- euro exclusief BTW. Betalen in termijnen is eventueel mogelijk.

Voorafgaand aan het traject hebben we een kennismaking (van ongeveer 30 minuten), gratis en vrijblijvend. Want first of all moeten we uiteraard ontdekken of we een match zijn 😉 Wil je met mij een kennismaking inplannen? Mail me via ongeraffineerd@gmail.com of contact me via 0612456436.

Op dit moment zit ik tot eind 2023 vol. Wil je alvast voor 2024 een kennismaking? Stuur een mailtje via ongeraffineerd@gmail.com 

Heel veel liefs. 

Josien