Ongeraffineerd

Ademwerk, training en coaching met een holistische visie

Wanneer je hoofd vast loopt, of je lijf. Of je voelt je een beetje of heel erg ‘mwah’ zonder dat je daarbij de vinger kunt leggen op de oorzaak. Jouw zenuwstelsel geeft signalen af: er is iets aan de hand! Met de grote uitnodiging aan jou: leer te resetten en bouw meer veerkracht op!

En dan wordt het interessant: hier ligt jouw groei, je ontwikkeling, de ontmoeting met jezelf.

Know thyself
Wat doe je, wat voel je, wat neem je tot je? Wat vraagt in jou om aandacht? Er ligt zoveel informatie voor het oprapen. In je lijf, je ademhaling, je bewegingsvrijheid, je emoties, je gedachten en overtuigingen.

Ze tegenkomen, aankijken, ervaren met heel je lijf en hart. vol erin! Het maakt je leven kleurrijk, interessant, levend en leerzaam.

Een traject op maat
Soms is het fijn wanneer iemand met je meeloopt. En dat doe ik met liefde. Neem contact
op om samen met mij te kijken wat jij nodig hebt op dit moment en of ik daarin iets voor je kan betekenen. Ik maak gebruik van oa lichaamswerk/embodiment, ademcoaching, koudetraining, systemisch werk en intuïtief coachen.

Investering
In dit 1 op 1 traject gaan wij de komende maanden samen aan de slag. We gaan de diepte in, je krijgt coaching, oefeningen en ademsessies op maat, lichaamswerk en opdrachten om ook thuis aan te werken.

We hebben zeven sessies van minimaal 90 minuten in mijn praktijkruimte in Alkmaar. Wat ik van je vraag is je commitment in tijd en vertrouwen in je eigen proces. De investering is 999,- euro inclusief BTW.

Voorafgaand aan een traject hebben we een (evt online) intake (van ongeveer 30 minuten), gratis en vrijblijvend. Want first of all moeten we uiteraard ontdekken of we een match zijn 😉

Een losse coach- of ademsessie is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met me op via ongeraffineerd@gmail.com 

Heel veel liefs. 

Josien