Wanneer je hoofd vast loopt, of je lijf. Of je voelt je een beetje of heel erg ‘mwah’ zonder dat je daarbij de vinger kunt leggen op de oorzaak. Die oorzaak zit vaak ook niet aan de oppervlakte, maar is het signaal dat je hoofd of lichaam geeft jouw innerlijke stoplicht dat op oranje of rood is gegaan.

En dan wordt het eigenlijk interessant: want daar ligt jouw groei, je ontwikkeling, je aandachtspunten. Wat doe je, wat voel je, wat neem je tot je? Wat vraagt in jou om aandacht? Meerdere wegen leiden naar Rome, absoluut. Maar de leukste weg is die in jou!

Er ligt zoveel informatie voor het oprapen. In je lijf, je ademhaling, je bewegingsvrijheid, je emoties, je gedachten en overtuigingen.

Ze tegenkomen, aankijken, ervaren met heel je lijf en hart. Dwars er doorheen! Het maakt je leven kleurrijk, interessant, levend. Ik maak gebruik van oa lichaamswerk, ademcoaching, koudetraining, systemisch werk en intuïtief coachen.

Een traject op maat
Soms is het fijn wanneer iemand met je meeloopt, -kijkt en -denkt. En dat kan ik zijn. Neem contact op om samen met mij te kijken wat jij nodig hebt op dit moment en of ik daarin iets voor je kan betekenen.

Investering
In dit 1 op 1 traject gaan wij de komende maanden samen aan de slag. We gaan de diepte in, je krijgt coaching, meditatie/visualisatie en ademsessies op maat, lichaamswerk en opdrachten om ook thuis aan te werken. We hebben zeven sessies van 90 minuten in mijn praktijkruimte. Wat ik van je vraag is je commitment in tijd en vertrouwen in je eigen proces. De investering is 999,- euro inclusief BTW.

Bij een traject is de telefonische/online intake (van ongeveer 15 minuten) gratis en vrijblijvend.

Een losse coach- of ademsessie is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met me op.