Personal training

Fitter worden is meer dan een rondje kunnen rennen of een gewicht kunnen verplaatsen.

Ik doe niet aan tot-het-gaatje, ik push niet. Ik leer je juist met heel veel respect met je lichaam en geest omgaan zodat ook jij kunt ervaren dat sporten je energie geeft en dat je er blij van kunt worden.

Your body loves you, love it back.
Fit zijn. Hoe doe je dat eigenlijk? Hard werken geeft goede resultaten. Althans, dat leren we van kleins af aan. Maar er is meer voor nodig om je fit te voelen. Naast bewegen, sporten en voeding is bijvoorbeeld je slaap essentieel, net als je ademhaling en je emotionele batterij.

Fit?
Dus hoe is het nou echt? Hoe slaap je? Hoe word je wakker? Voel je je gedurende de dag energiek? Ben je soms een keer stevig ziek en voel je je tussendoor goed? Of blijf je een beetje kwakkelen en ben je vaak moe? Hoe is je ademhaling? Heb je energie voor je werk? Heb je ‘s avonds en in het weekend tijd en energie om leuke dingen te doen en met je vrienden en/of gezin op pad te gaan? En hoe is je voeding? Hoe houd je je motor
brandende? En nu we het er toch over hebben, hoe is je beweegpatroon? Ben je fit genoeg om met je kinderen te stoeien, bomen te klimmen of te dansen? En je sexleven? Heb je daar wel energie voor? Of denk je aan het eind van de dag ‘even geen polonaise aan mijn lijf?.

Je lichaam (het geheel van je fysieke, mentale en emotionele zijn) is jouw thuis. Zonder stevig fundament is alles wat je opbouwt wankel. Je bent een geheel als mens en dus vlieg ik de training en coaching ook zo aan.

Wil jij dat ook? Ik begeleid je tijdens personal training. Sporten als basis, zonder daarbij jou als geheel uit het oog te verliezen.
Ben je zwanger of (pas)bevallen? En zoek je kundige begeleiding? Kijk eens hier of stuur me een mail met je vraag. Let op: beperkt plek voor personal training.

Schuiven naar boven