Coaching

Wanneer je hoofd vast loopt, of je lijf. Of je voelt je een beetje of heel erg ‘mwah’ zonder dat je daarbij de vinger kunt leggen op de oorzaak. Die oorzaak zit vaak ook niet aan de oppervlakte, maar is het signaal dat je hoofd of lichaam geeft gewoon het stoplicht dat op oranje of rood is gegaan.

En dan wordt het eigenlijk interessant: daar ligt jouw groei, je ontwikkeling, je aandachtspunten. Wat doe je, wat voel je, wat neem je tot je? Wat vraagt in jou om aandacht? Meerdere wegen leiden naar Rome, absoluut. Maar de leukste weg is die in jou! Die in je lijf, je ademhaling, je bewegingsvrijheid, je emoties, je gedachten en overtuigingen.

Ze tegenkomen, aankijken, ervaren met heel je lijf en hart. Dwars er doorheen! Het maakt je leven kleurrijk, interessant, levend. Ik maak gebruik van oa lichaamswerk, ademcoaching, koudetraining, systemisch werk en intuïtief coachen.

Soms is het fijn wanneer iemand met je meeloopt, -kijkt en -denkt. En dat kan ik zijn. Neem contact op om samen met mij te kijken wat jij nodig hebt op dit moment en of ik daarin iets voor je kan betekenen.

Investering
Ik werk in een traject met je samen. Hierbij krijg je gedurende het traject van mij 7 sessies van 75 a 90 minuten in mijn praktijk met persoonlijke begeleiding en kun je tussendoor contact opnemen. Je krijgt coaching, meditatie/visualisatie en ademsessies op maat, lichaamswerk en opdrachten om ook thuis aan te werken. Wat ik van je vraag is je commitment in tijd en vertrouwen in je eigen proces. De investering is 750 euro inclusief BTW.

Bij een traject is de telefonische/online intake (van ongeveer 30 minuten) gratis en vrijblijvend.

Een losse coach- of ademsessie is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met me op.

Schuiven naar boven