Coaching

Soms loopt je hoofd vast, of je lijf. Of voel je je gewoon een beetje of heel erg ‘mwah’ zonder dat je daarbij de vinger kunt leggen op de oorzaak. Die oorzaak zit vaak ook niet aan de oppervlakte, maar is het signaal dat je hoofd of lichaam geeft gewoon jouw stoplicht dat op oranje of rood is gegaan.

En dan wordt het eigenlijk interessant: daar ligt jouw groei, je ontwikkeling, je aandachtspunten. Wat doe je, wat voel je, wat neem je tot je? Wat vraagt in jou om aandacht? Meerdere wegen leiden naar Rome, absoluut. Maar de leukste weg is die in jou! Die in je lijf, je ademhaling, je bewegingsvrijheid, je emoties, je gedachten en overtuigingen: allemaal zijn het situaties die jij continu passeert. Of passeren ze jou?
Ze tegenkomen, aankijken, ervaren met heel je lijf en hart. Dwars er doorheen! Het maakt je leven kleurrijk, interessant, levend. Ik maak gebruik van ademcoaching, regressie, systemisch werk en intuïtief coachen.

Soms is het fijn wanneer iemand met je meeloopt, -kijkt en -denkt. En dat kan ik zijn. Neem contact op om samen met mij te kijken wat jij nodig hebt op dit moment en of ik daarin iets voor je kan betekenen.